Despre noi

   sigla

              MARY TURISM este o agentie de turism tour-operatoare ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor, vacantelor si al transportului, atat pentru turisti individuali sau grupuri, cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii. Detinem Polita de Asigurare seria I nr.45661, emisa de Omniasig, valabila pana in 27.06.2017 si Licenta de Turism nr.6506.

              Se adreseaza in mare parte serviciilor turistice cu vanzare directa , dar si on line, tuturor categoriilor de varsta, cu o gama diversificata de programe  turistice atat in tara cat si in strainatate. Profesionalismul de care da dovada personalul nostru si cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam.

            Agentia MARY TURISM este partener comercial cu Lyoness si ofera discount din suma totala. Fiecare client va primi cadou un card de fidelitate, astfel beneficiind de bani inapoi la fiecare vacanta, concediu, excursie, bilet de avion sau autocar si alte servicii turistice oferite de agentia noastra. Cardul Lyoness poate fi folosit si la multe alte magazine!

            Impreuna putem gasi cea mai potrivita vacanta pentru dvoastra ! Cu noi puteti explora lumea!

 

Comments are closed.