Poiana Brasov

MINI-VACANȚA 
DE SFÂNTUL ANDREI & 1 DECEMBRIE    

mary_turism_ana_hotels           Începutul iernii ne face cadou câteva zile libere și o dublă sărbătoare. Vă invităm să le petreceți la înălțime, într-un peisaj perfect pentru vacanță, cu un program complet de răsfăț pentru părinți și copii deopotrivă!
Beneficiază de un pachet cu cazare, experiențe spa desăvârșite și activități diverse pentru cei mici, de la 139 Euro / cameră dublă / noapte sau 109 Euro / cameră single / noapte
Pachetul include:
– Cazare cu mic dejun pentru 2 adulți și 1 copil (până la 12 ani) gratuitate pentru 1 copil; al doilea copil plătește 50% din loc in camera dublă.
– Cină românească în data de 30.11.2016, program artistic, tombolă și multe surprize
– Program de activități outdoor pentru copii :
drumeție/orientare turistică;
treasure hunt
surpriză pentru cei mici – excursie la Rezervația de urși de la Zărnești
Bonus pentru părinți : 2 ședințe de masaj / cameră /sejur – te invităm să-ți regăsești starea de bine și să alungi orice urmă de stress cu oricare două terapii spa din selecția noastră
STRESS RELIEF MASSAGE (25 min de masaj de relaxare) sau DEEP TISSUE MASSAGE (25 min de masaj profund) sau MASAJ ANTICELULITIC (25 min) sau EQUILIBRUM MINI FACIAL (25 min de tratament cosmetic)
Acces gratuit la piscină, saune, jacuzzi, fitness, salon relaxare și hot tub exterior.

        Oferta este valabilă in funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim trei nopți, din 29 noiembrie 2016 până în 4 decembrie 2016.

This entry was posted in 1 decembrie, Circuite. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns